Pilvo preso

Pilvo preso
Tinklelis Sąrašas
Pasirinkite mažėjimo tvarką

3 įrašai

  • Tiesus suoliukas UFC
    114,95 €
    Nėra
    Tiesus suoliukas yra būtinas tiems, kurie nori treniruotės su hantelias ar štanga, ar mankštai. Šis kompaktiškas, tiesus suoliukas, būtinas jūsų namų sporto salės priedas, idealiai tinka atlikti įvairias jėgos treniruotes. Pagamintas iš tvirto rėmo, leidžiantis užtikrintai dirbti su kiekviena raumenų grupe. Puikiai tinka treniruotėms, skirtoms rankoms, pečiams, krūtinei ir nugarai, taip pat puikus pagalbininkas mankštos pratimams. UFC treniruočių suoliukas taip pat daro įspūdį su ikoniniu UFC logotipu, išsiuvinėtu juodai raudonos spalvų deriniu
  • Pilvo preso treniruoklis UFC
    128,95 €
    Nėra
    Vienas populiariausių treniruoklių, pilvo preso suolelis raumenims stangrinti ir formuoti. Parūpink savo sporto salę namuose ir modernizuok savo figūrą, sportuodamas tik keletą minučių treniruotės per dieną. Reguliuodami šio suoliuko aukštį "paliesite" daugelį raumenų grupių.
  • Pilvo preso ir nugaros treniruoklis UFC
    238,95 €
    Nėra
    Kad būtų maksimaliai padidintas treniruotės intensyvumas ir jėgos treniruotės nauda, pilvo preso kampą galima sureguliuoti 4-iose padėtyse. Padidinus savo pagrindinę jėgą, pagerėja pusiausvyra, judrumas ir jėga. Su šiuo multifunkciniu suoliuku galite atlikti daugybę kitų įvairiausių pratimų!
Filter by

Kaina

Spalva

Gamintojas