Kovinis sportas

Visos prekės reikalingos kovos menų treniruotėms! Atstovaujame visame pasaulyje žinomus kovos menų prekių gamintojus: KWON, DANRHO, RDX, WACOKU, FALCO, UFC. Čia rasite kovos menų aprangas: kimono, hakamas, šortus, marškinėlius, rash guardus. Įvairias pirštines: bokso, kikbokso, karate, MMA, taip pat didelis vaikiškų bokso bei MMA pirštinių pasirinkimas.Visos reikalingos apsaugos: kapos, šalmai, liemenės, rankų, kojų apsaugos, vyriški bei moteriški bandažai, krūtinės apsaugos. Trenerių inventorius: makivaros, letenos. Įvairus treniruočių inventorius: pakabinami bei pastatomi bokso maišai, pastatomi bokso manekenai, bokso medžiai, imtynių manekenai/lėlės, tatamiai. Treniruočių ginklai: bokenai, lazdos, kardai, pistoletai, peiliai.Bei visa fizinio pasiruošimo įranga: kopetėlės, barjerai, kovos virvės, hanteliai. Čia rasite viską ko reikia efektyvioms treniruotėms!
Tinklelis Sąrašas
Pasirinkite didėjančią tvarką

1-2025

Pasirinkote
  • Stovas bokso maišams
    209,95 €

    Kokybiškas bokso maišų laikiklis KWON. Laikiklis tvirtinamas prie sienos. Taip pat šio laikiklio viršutinė dalis pasisuka į dešinę bei prispaudžia prie sienos.

  • Kūno apsauga, liemenė Krav Maga
    202,49 €
    Kūno apsauga, liemenė Krav Maga
  • Bokso kriaušės kronšteinas
    159,50 €
    Puikios kokybės bokso kriaušės kronšteinas, kuris yra tvirtinamas vertikaliai, su reguliuojamu aukščiu, bei tvirtinamas dviems cilindriniai varžtais.
  • Pasunkinta liemenė Insportline LKW-1060 1-20kg
    149,95 €
    Nėra
    Pasunkinta liemenė Insportline 20kg yra moderni svorio liemenė su svorio paskirstymu. "InSPORTline" liemenė pagaminta iš specialios džinsinio audinio, užtikrinančio maksimalų patvarumą, stiprumą ir tvirtumą. Ji naudojama papildomam svoriui per treniruotes. Galima keisti liemenės svorį nuo 1 iki 20 kg.
  • Stovas bokso maišams
    145,97 €
    Aukštos ir puikios kokybės stovas, tvirtinamas prie sienos. Itin tvirtas. 100 x 100 cm
  • Bokso kriaušės laikilis
    91,23 €
    Puikios kokybės bokso kriaušės laikiklis, lenta pagaminta iš vidutinio tankio medienos pluoštų, skersmuo apie 76cm.
  • Pasunkinta liemenė Insportline LWV-1104 10 kg
    74,90 €
    Pasunkinta liemenė inSPORTline LWV-1104 10 kg yra moderni svorio liemenė su svorio paskirstymu. Liemenė pagaminta iš specialaus nailono audinio, užtikrinančio maksimalų patvarumą. Liemenė naudojama papildomam svoriui per treniruotes, važiavimą dviračiu. Galima sureguliuoti liemenės svorį nuo 6,4 iki 10 kg.
  • Pasunkinta liemenė 8-14kg RDX
    59,95 €
    Liemenė su svoriais 8-14kg. Liemenė puikiai tinka treniruotėms, bėgiojimui ar vaikščiojimui.
  • Pasunkinta liemenė Insportline 10kg
    52,95 €
    Nėra
    Pasunkinta liemenė Insportline 10kg.
  • Sieninis bokso maišo laikiklis 76x76x66cm
    47,20 €
    Nėra
    Bokso maišų laikiklis - yra tvirtas, pagamintas iš aukštos kokybės plieno.
  • Pasunkinta liemenė 10kg
    45,00 €
    Nėra
    Pasunkinta liemenė liemenė 10kg.
  • Kojų tempiklis Flexi Max
    39,95 €
    Aukštos ir puikios kokybės kojų tempiklis, juosta pagamintas iš neplyštančios poliamido. Komplekte: lubų kablys, varžtai, instrukcija.
  • Kojų tempiklis
    36,20 €
    Kojas tempiantis treniruoklis su traukiojama centrine sija.
  • Pasunkinta liemenė Insportline Bracus 5kg
    35,30 €
    Nėra
    Pasunkinta liemenė inSPORTline Bracus 5kg yra universali svorio liemenė. Liemenė pagaminta iš nailono ir užpildyta smėliu. Turi tvirtą Velcro diržą, ir reguliuojamus dirželius, skirtus dydžiui sureguliuoti. Ši liemenė užsideda kaip kuprinė. Ji puikiai tinka važiavimui, kūno svorio treniruotėms ir visoms kitoms užduotims, bei dinamikai ir ištvermei gerinti.
  • Pasunkinta liemenė Insportline Klaper 5kg
    35,30 €
    Nėra
    Pasunkinta liemenė inSPORTline Klaper 5kg yra universali svorio liemenė. Liemenė pagaminta iš nailono ir užpildyta smėliu. Turi tvirtą diržą su sagtimi, ir reguliuojamus dirželius, skirtus dydžiui sureguliuoti. Ši liemenė užsideda kaip kuprinė. Taip pat yra maža kišenė raktų ir (arba) telefono saugojimui. Liemenė puikiai tinka važiavimui, kūno svorio treniruotėms ir visoms kitoms užduotims, bei dinamikai ir ištvermei gerinti.
  • Kimštinis kamuolys Falco 1-12kg
    30,00 €
    Kimštinis kamuolys. Galimi svoriai: 1kg, 2 kg, 3 kg, 4kg, 5kg, 8kg, 10kg, 12kg.
  • Bokso treniruočių, reakcijos kamuoliukas SUPPRO 3in1, silikoniniu dirželiu
    23,95 €

    Bokso treniruočių, reakcijos kamuoliukas  SUPPRO 3in1 itin pamėgtas sportininkų tarpe, o ypač kovos menų atstovų. Šio kamuoliuko dėka lavinsite greitį, reakciją, taiklumą, koncentraciją bei koordinaciją. 

  • Lentelės laužymui daugkartinės
    19,98 €
    Aukštos ir puikios kokybės lentelės laužymui, pagamintos iš plastiko. Ši lentelė gali būti panaudojama pakartotinai. Lengva 31 x 23 cm - geltonos spalvos Vidutinė 31 x 23 cm - raudonos spalvos Tvirta 31 x 23 cm - juodos spalvos
  • Bokso treniruočių, reakcijos kamuoliukas SUPPRO 3in1
    19,95 €

    Bokso treniruočių, reakcijos kamuoliukas  SUPPRO 3in1 itin pamėgtas sportininkų tarpe, o ypač kovos menų atstovų. Šio kamuoliuko dėka lavinsite greitį, reakciją, taiklumą, koncentraciją bei koordinaciją. 

  • Bokso maišo laikiklis
    19,45 €
    Puikios kokybės laikiklis, tvirtinamas prie lubų. Puikiai tinka bokso maišams ir kriaušėms.
Filter by
Pasirinkote

Kategorija

Kaina

Medžiaga

Dydis

Spalva

Gamintojas