Karate kimono

Karate kimono visiems karate stiliams. Kyokushin karate kimono, WKF kimono, Tradicinio karate kimono, Shotokan karate kimono, juodos kimono, baltos kimono, kimono kelnės, kimono švarkai.

Tinklelis Sąrašas

8 įrašai

Pasirinkote
  • Thera-band juosta mankštai be latekso

    Nuo 2,95 €

    Nėra
    Nauja Thera-Band juostų linija be latekso. Privalumai: ilgaamžiškumas, nereikia talkuoti ir nesulimpa, be kvapo. Dėl šių savybių ypatingai tinka ligoninėms, sveikatingumo ir reabilitacijos centrams. Juosta veikia pasipriešinimo principu. Juosta yra kerpama kas 50cm. Mažiausias užsakomas ilgis: 1 metras. Kaina už 1 metrą.
  • Guma-kilpa mankštai

    Nuo 3,95 €

    Maža, bet veiksminga priemonė treniruoti skirtingas raumenų grupes. Gali būti naudojamos reabilitacijai, aerobikai, kvėpavimo pratimams bei specialioms treniruotėms. Rinkinį sudaro 4vnt skirtingo pasipriešinimo juostų.

  • Pasipriešinimo gumos 6-ių sunkumo lygių SUPPRO

    Nuo 5,99 €

    Gumos yra pagamintos iš aukščiausios kokybės, tvirtos bei ilgaamžės natūralios gumos. Galima pasirinkti iš 6-ių stiprumo lygių gumą.
  • Guma-kilpa mankštai Thera-band

    Nuo 8,11 €

    Thera-band® juosta – veikia pasipriešinimo principu. Tai paprasta, saugi ir efektyvi mankštos priemonė.
  • Juosta skirta mokytis metimams 130/160/190 cm
    10,14 €
    Juosta skirta mokytis metimams, dziudo ir Ju-Jitsu. Galima rinktis iš kelių ilgių: 130 cm, 160 cm.
  • Tatamis reversible WT 2,4 cm
    30,95 €

    Saugi grindų danga sukurta karate, taekvondo, kikbokso, aerobikos ir kitoms sporto šakoms. Išmatavimai: 1m x 1m x 2,4cm

  • Vienguba dantų apsauga - kapa SHOCK DOCTOR ULTRA2 STC
    37,36 €
    Nėra
    Komfortas ir visapusiška apsauga. Ultra 2 Shock Transfer Core kapa suaugusiems ir vaikams nuo 11 metų patobulinta, kad sukandimas būtų dar gilesnis, kvėpavimas lengvesnis ir labiau prisitaikytų. Tiesiog įsidėkite šią kapą su gel fit prisitaikymo sistema ir patirkite naujų pojūčių. Aero amortizacinių ir smūgius sugeriančių įdėklų dėka jūsų žandikaulis ne tik bus patogioje pozicijoje, bet ir puikiai apsaugotas.
  • Vienguba dantų apsauga - kapa SHOCK DOCTOR NANO 3D
    57,49 €
    Nėra
    SHOCK DOKTOR profesionali dantų apsauga suaugusiems ir vaikams nuo 11 metų su NANO 3D technologija. Vienu trečdaliu mažesnė dantų apsauga leis jums laisvai kalbėti bei tuo pačiu apsaugos jūsų dantis nuo smūgių.
Filter by
Pasirinkote

Kaina

Medžiaga

Spalva

Ilgis

Gamintojas