Pasunkinti kamuoliai

Pasunkinti kamuoliai
Tinklelis Sąrašas
Pasirinkite mažėjimo tvarką

5 įrašai

Pasirinkote
  • Pasunkintas kamuolys inSPORTline Slam Ball 4kg
    23,95 €
    Nėra
    Pasunkintas kamuolys inSPORTline Slam Ball 4kg idealiai tinka treniruotėms, dinamiško stiprumo, greičio ir tikslumo gerinimui. Kamuolys turi neslidų gumos paviršių ir yra pilnas smėlio. Kiekvieno rutulio svoris yra užrašytas viršuje didžiosiomis raidėmis.
  • Pasunkintas kamuolys inSPORTline Slam Ball 5kg
    24,95 €
    Pasunkintas kamuolys inSPORTline Slam Ball 5kg idealiai tinka treniruotėms, dinamiško stiprumo, greičio ir tikslumo gerinimui. Kamuolys turi neslidų gumos paviršių ir yra pilnas smėlio. Kiekvieno rutulio svoris yra užrašytas viršuje didžiosiomis raidėmis.
  • Pasunkintas kamuolys inSPORTline Slam Ball 6kg
    27,95 €
    Nėra
    Pasunkintas kamuolys inSPORTline Slam Ball 6kg idealiai tinka treniruotėms, dinamiško stiprumo, greičio ir tikslumo gerinimui. Kamuolys turi neslidų gumos paviršių ir yra pilnas smėlio. Kiekvieno rutulio svoris yra užrašytas viršuje didžiosiomis raidėmis.
  • Pasunkinti kimštiniai kamuoliai RDX KM Ball

    Nuo 29,95 €

    Pasunkintas kimštinis kamuolys RDX KM Ball
  • Pasunkintas kamuolys inSPORTline Slam Ball 7kg
    29,95 €
    Nėra
    Pasunkintas kamuolys inSPORTline Slam Ball 7kg idealiai tinka treniruotėms, dinamiško stiprumo, greičio ir tikslumo gerinimui. Kamuolys turi neslidų gumos paviršių ir yra pilnas smėlio. Kiekvieno rutulio svoris yra užrašytas viršuje didžiosiomis raidėmis.
Filter by
Pasirinkote

Kaina

Medžiaga

Spalva

Gamintojas