Mankštos gumos

Mankštos gumos
Tinklelis Sąrašas
Pasirinkite mažėjimo tvarką

7 įrašai

Pasirinkote
  • Thera band apvali guma mankštai

    Nuo 1,79 €

    Nėra
    Thera-Band ® juostos yra 6 skirtingų tamprumų. Kiekvieno tamprumo juosta yra skirtingos spalvos. Dėl tokios tamprumo įvairovės juostomis gali naudotis įvairaus fizinio pasirengimo asmenys. Juosta yra kerpama kas 50cm. Minimalus užsakomas ilgis: 1 metras. Kaina už 1 metrą.
  • Moves band apvali guma mankštai įvairaus pasipriešinimo

    Nuo 2,15 €

    Thera-Band ® juostos yra 6 skirtingų tamprumų. Kiekvieno tamprumo juosta yra skirtingos spalvos. Dėl tokios tamprumo įvairovės juostomis gali naudotis įvairaus fizinio pasirengimo asmenys. Juosta yra kerpama kas 50ct.
  • Thera-band juosta mankštai su lateksu

    Nuo 2,60 €

    Thera-Band ® juostos yra 8 skirtingų tamprumų. Kiekvieno tamprumo juosta yra skirtingos spalvos. Dėl tokios tamprumo įvairovės juostomis gali naudotis įvairaus fizinio pasirengimo asmenys. Juosta yra kerpama kas 50cm. Mažiausias užsakomas ilgis: 1 metras. Kaina už 1 metrą.
  • Thera-band juosta mankštai be latekso

    Nuo 2,95 €

    Nėra
    Nauja Thera-Band juostų linija be latekso. Privalumai: ilgaamžiškumas, nereikia talkuoti ir nesulimpa, be kvapo. Dėl šių savybių ypatingai tinka ligoninėms, sveikatingumo ir reabilitacijos centrams. Juosta veikia pasipriešinimo principu. Juosta yra kerpama kas 50cm. Mažiausias užsakomas ilgis: 1 metras. Kaina už 1 metrą.
  • Guma-kilpa mankštai

    Nuo 3,95 €

    Maža, bet veiksminga priemonė treniruoti skirtingas raumenų grupes. Gali būti naudojamos reabilitacijai, aerobikai, kvėpavimo pratimams bei specialioms treniruotėms. Rinkinį sudaro 4vnt skirtingo pasipriešinimo juostų.

  • Jogos diržas Spokey
    Ypatinga kaina 9,95 € Kaina 11,95 €

    Jogos diržas „Spokey YOGA TAPE“ pritaikytas visiems tempimo pratimams.

  • Gumų-kilpų mankštai rinkinys Spokey
    Ypatinga kaina 10,95 € Kaina 12,95 €

    Gumų-kilpų rinkinys mankštai Spokey sukurtas universalioms treniruotėms tiek namie tiek sporto klube ir net lauke.

Filter by
Pasirinkote

Kaina

Medžiaga

Spalva

Gamintojas